KUSH REAGON FITON/ Çlirohen pemët dhe lulishtet nga tubot e Fusha sh.p.k

Pas reagimit të aktitivistëve të Nismës “Dhuro një Lule për Sarandën” për papërgjegjshërinë e kompanisë Fusha shpk për vendosjen e tubeve në lulishte, duke dëmtuar pemët, ka qenë Këshilltari Bashkiak Dritan Peçi i cili ka shkuar, duke mundësuar çlirimin e tyre.

Pas largimit të tubove nga Fusha shpk, Aktivistët e Nismës “Dhuro një lule për Sarandën” ka rregulluar  pemët e dëmtuara.
Qytetaria nuk i bën dëm kujt.