Kush po i favorizon ndërtimet pa leje në Ksamil?

 

Gjatë ditës së sotme pronari i një toke në Ksamil ka denoncuar përpara kamerave shefin e IKMT Sarandë Ëngjellush Braho se favoriyon ndërtimet pa leje në Ksamil, madje këtë duke marrë edhe shuma parash. Vetë Ëngjëllush Braho, i pyetur për këtë cështje, u gjend shumë në siklet ta shpjegonte dhe tha se nuk dinte nëse këto ndërtime ishin me leje apo leje.