Kompania DUKAT WATER kërkon të punësojë Agjent Shitjesh në Sarandë

06/04/224:23

Shperndaje:

LUFRA kompania me fabrikë në Lushnjë dhe Rrogozhinë dhe me produkte prezente në të gjithë Shqipërinë po kërkon të punësojë një: Agjent Shitjesh  për kompaninë DUKAT WATER.  DUKAT WATER është një kompani e re e krijuar në vitin 2017, pjesë e një kompanie të konsoliduar prej mbi 27 vitesh në treg siç është Lufra.

Detyrat

  • Viziton rregullisht numrin e klientëve që i janë caktuar nga ana e Manaxherit dhe siguron një komunikim dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientit.
  • Përgjegjës për ndjekjen e procedurës së porosive, në përputhje me të gjitha udhëzimet e tregtimit të produktit.
  • Përgjegjës për dorëzimin e raporteve ditore të shitjeve duke përfshirë edhe kthimet e produkteve me komentet përkatëse.
  • Përgjegjës për marrjen në dorëzim të mallit kur ai del nga magazina, sigurohet që të plotësojë saktë dhe firmosë duhësisht të gjithë dokumentacionin e nevojshëm.
  • Përgjegjës për pajisjen me faturë të saktë Tatimore Shitje (faturë TVSH) të të gjithë klientëve të regjistruar me NIPT si edhe pajisjen me kupon fiskal kase kur shihet e nevojshme.
  • Kontrollon dhe verifikon ekskluzivitetin e frigoriferëve DUKAT duke njoftuar Manaxherin përkatës për rastet kur kjo nuk respektohet nga ana e klientit.

Kualifikimet

  • Të ketë Leje drejtimi Automjeti – kategoria B.
  • Eksperiencë pune të ngjashme ne shitje.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
  • Të jetë me banim në Sarande

Ju mund te aplikoni duke derguar CV tuaj ne emailin hr@lufra.al
– Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të telefonohen.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.