Kompania “Blue Eye Water” me kapital 1 mld lekë tjetërsohet për 100 dollarë

14/03/1914:39

Shperndaje:


Një kompani uji në Sarandë dyshohet se është tjetërsuar në mënyrë të çuditshme, nga Bashkim Shalla, fituesi i konçesionit 15-vjeçar të parkimeve në qytetin e Vlorës. Bëhet fjalë për kompaninë “Blue Eye Watër”, aksionet e të cilës habitshëm kanë kaluar në 2018 nga biznesmeni Donald Shenaj dhe kompania e tij “American Capital Group” tek kompania “Blue Eye Water INC” që zotërohet nga disa shtetas amarikanë.

Të dhënat e siguruara nga shqiptarja.com tregojnë se i ndjeri Donald Shena në 2 maj 2016 ka nënshkruar një marëveshje për kalimin e aksioneve me palën blerëse shoqërinë amarikane “Blue Eye Water INC”, kundrejt një shume qesharake prej 100 dollarë amerikanë, ndërkohë që vetë kompania shqiptare “Blue Eye Water”, kishte një kapital 1milion lekë vjetra. Lexo më shumë


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.