Komandimi te Hipoteka zgjon nga gjumi opoziten. Lum akuzash

20/06/1811:04

Shperndaje:


DEKLARATE PER SHTYP
Partia Demokratike dega Sarande, denoncon me force komandimin si Rregjistrues te ZVRPP Sarande, te shtetasit Gledi Duka. Komandimi i tij bie ndesh me ligjin per ZVRPP, ku percaktohet qarte qe Rregjistruesi duhe te kete pervoje pune jo me pak se 5 vjet ne administraten publike dhe te kete specializime ne fushen e vleresimit te pasurive te paluajtshme.
Ky shtetas, ka eksperience pune vetem 6 muaj ne sektorin privat dhe 3 muaj ne administraten shteterore.
Sot, ky shtetas, i emeruar fillimisht ne 16 mars ne menyre te paligjshme si Zv/Rregjistrues, pasi kritetet jane te njejta si ato te Rregjistruesit dhe dje i komanduar ne pozicionin e drejtuesit, ka nisur te firmose nje sere dokumentash. Nga informacionet qe ne zoterojme, nje pjese e mire e dokumentave, jane statuse te lejeve te legalizimit qe pritet te shperndaje si Show Mediatik, Kryeministri Edi Rama ne Sarande.
Firma e nje te komanduari ne menyre te paligjshme eshte NUL !
Partia Demokratike ben thirrje per t’i thene Stop kesaj paligjshmerie.
Sapo ne drejtim te qeverise dhe institucioneve te vijne drejtuesit qe e meritojne, ne do te hetojme cdo firme te hedhur ne dokumentat e ZVRPP Sarande prej dt.20.06.2018.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.