Kishin fshehur 2.4 kg heroinë në kanalin e ujërave të zeza, arrestohen 3 persona

Greqi, arrestohen 3 shqiptare me 2.5 kg heroine.
Ngjarja ne qytetin e Artes, ku 9 pakot e heroines me peshe te sakte 2 kg 402 gram, u gjeten te fshehura ne tubacion te vjeter ujrash te zeza.

Shqiptaret 29, 40 dhe 42-vjec ishin pergjegjes per fshehjen dhe trafikimin e droges.
Policia greke ka sekuestruar edhe 2 makina, 4 celulare dhe 700 euro.