Karahaxhi është një fshat i vogël ndërmjet Sarandës dhe Delvinës.
Ky vend është mjaft i njohur, pasi rrepet shekullorë në këtë fshat e kanë shndërruar në një oaz freskie gjatë verës.sopotikarahaxh 3 karahaxh 4 karahaxh 1karahaxh 2

 

.

Spread the love
Loading...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

AlbanianEnglishFrenchGermanGreekItalianMacedonianPolishRussianSwedish