Jolio Dine: Qeveria përjashton nga skema e naftës fermerët e ullirit

28/01/2115:57

Shperndaje:


Nga Jolio DINE
Sipas nje studimi të financuar nga BERZH dhe Qeveria Shqiptare, në Shqiperi jane 100.000 fermer qe janë perfshire në kultivimin e ullirit. Pra rreth 70-80% e fermereve kane ullirin si kulturen bujqesore me te cilen sigurojne te ardhurat per familjen e tyre.
Kjo kategori fermesh jane perjashtuar nga qeveria në skemen e re të perfitimit të naftes për bujqesine pa taksa.
Foto e pare tregon listen e kulturave Bujqesore qe perfshihen në skemen e perfimit të naftes ku perjashtohet ulliri.

Foto e dyte tregon nje shembull aplikimi ku rezulton se parcelat e mbjell me ullinj jane perjashtuar nga perfitimi i naftes pa taksa.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.