Hec Sasaj kërkon edhe 10 vjet të tjera ujin e Kalasës, fik shpresat e Sarandës për 24 orë ujë

14/07/2219:10

Shperndaje:

Më datë 23 Korrik 2022 përfundon kontrata e Hec Sasaj për shfrytëzimin e ujit të burimeve të Kalasës.


Burime të Saranda Web informojnë se kontrata e Hec Sasaj me Autoritetin e Basenit Ujor ka pamundësuar edhe jetësimin e projektit për ujësjellësin e Sarandës nga Burimet e Tatzatit, një projekt ky rreth 26 milionë euro.


Koncesionari i hidrocentralit ka kërkuar rinovimin e kontratës për shfrytëzimin e ujit të Burimeve të Tatzatit për energji elektrike edhe për 10 vjet të tjera.


Rinovimi i kësaj kontrate fik shpresat për realizimin e projektit të Ujësjellësit të Sarandës nga Burimet e Tatzatit dhe plotësimit të nevojave të qytetit të Sarandës për 24 orë ujë.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.