“The Guardian” vlerësim për këtë plazh: I dyti në Evropë

drimadhes“The Guardian” vlerësim për këtë plazh: I dyti në Evropë
Gazeta britanike “The Guardian”, e ka renditur plazhin e Drimadhes në aksin Sarandë-Vlorë, si një nga plazhet më të bukura të Europës.
Ai vjen në renditje menjëherë pas “Miles of sand”, një ishull në veri të Holandës.
“Kamping dhe rërë e bardhë në Shqipëri”, titullohet pjesa ku përshkruhet bregdeti shqiptar.
“I fshehur prapa një rruge malore, plazhi kryesor i Drymades është me të vërtetë guror, por kthehuni majtas dhe ecni për 10 minuta dhe do të gjeni plazhe plotësisht të bardha me rërë të bardhë.
Deti është pa dyshim i qartë, dhe kjo kur është një temperaturë e butë.
Një pemishte me portokalle është shtëpia e kampit të Breshkave të Detit (€ 8 në natë, në Facebook), e cila ka tenda të parapërgatitura, me dyshekë dhe shtroje të pastra.
Ka një bar kuzhinë, një dyqan që shitet ushqim dhe gjëra të domosdoshme dhe një furgon sanduiç viziton plazhin çdo ditë”, thuhet në artikull.