Festival golash në Sarandë dhe Delvinë, Butrinti ngjitet në vendin e dytë

Festival i vërtetë golash ditën e sotme në Sarandë dhe Delvinë, ku Butrinti ka fituar 5-2 ndaj Këlcyrës, ndërsa Delvina ka fituar 4-2 ndaj Selenicës.
Me fitoren e sotme Butrinti ngjitet në vendin e dytë, por me 1 takim më shumë se ekipet e tjera.

KLASIFIKIMI