Denoncimi: Kryetari i PS dhe INUV Sarande bllokon rrugen e lagjes

Qytetarët denoncojnë:

Kryetari i PS Sarandë, njëherësh kreu i INUV i Bashkisë Sarandë bllokon rrugën e lagjes
Sipas banorëve kjo situatë është krijuar prej muajsh ku gërmimi u krye me pretendimin se do gërmonte sheshin e ndërtimit dhe më pas do të ndërtonte një barrierë betoni.
Por pasi një qytetar e denoncoi te ish kryeministri Berisha, nuk u krye asnjë punim, duke bërë që banorët të mbeten pa rrugë për të hyrë në shtëpitë e tyre.