Butrinti vazhdon serinë e humbjeve, largohet 16 pikë nga vendi i parë

Butrinti ka vijuar serinë e humbjeve në takimet e mbetura të Kategorisë së Dytë.
Sot ekipi i Sarandës ka humbur 4-3 në takimin e zhvilluar në Përmet, duke u larguar 16 pikë nga vendi i parë.

Golat për ekipin e Butrintit janë shënuar nga Lala (23″) dhe (46″) dhe Dhrami (33″)

Ekipi i Butrintit vitin e ardhshëm do të vazhdojë për të pestin vit të radhas të militojë në Kategorinë e Dytë.