BUTRINTI – Mrekullia shqiptareBUTRINTI – Mrekullia shqiptare
SHPËRNDAJENI edhe për miqtë Tuaj

Posted by Saranda Web on 2016-02-06

Butrinti, dokumentar. Një dokumentar për guidën turistike dhe historinë e themelimit të qytetit antik të Butrintit

.

Spread the love
Loading...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

AlbanianEnglishFrenchGermanGreekItalianMacedonianPolishRussianSwedish