Butrinti dhe Delvina kthehen nga Memaliaj dhe Tepelena me fitore

Kanë përfunduar takimet e grupit 2 të Kategorisë së Dytë.
Butrinti këtë javë udhëtoi drejt Memaliaj, ku fitoi me rezultatin 0-1.
Ekipi i Delvinës, për shkak të fushës së dënuar, takimin me Gramozin e ka luajtuar në Tepelenë.
Ndeshja përfundoi me fitoren e ekipit të Delvinës me rezultatin e pastër 3-0