Bashkia Sarandë ka një paralajmërim të fortë për qytetarët

Bashkia Sarande nepermjet nje postimi ne fb njofton se do te kryehet sperkatje ne pemet dekorative, duke  paralajmeruar gjithashtu qytetaret te marrin masa per mbrojtjen e pasurive te tyre, por pa specifikuar per cilat pasuri e ka fjalen dhe as se cfare masash duhen marre per mbrojtjen e ketyre pasurive