Bashkia Sarandë e fortë ndaj të dobëtit, por zbythet ku ka të fortë

Sipas njoftimit më të fundit nga Bashkia Sarande, aksioni për lirimin e hapësirave publike, aksion me të cilin kundravajtësit kudo e kushdo qofshin do të përballen me veprimin e specialistëve të ndërmarrjes së shërbimeve, të mbeshtetur nga uniformat e Policisë Bashkiake, ka mbërritur në rrugën e pestë, ku sic shihet nga fotot, është hequr një vazo lulesh, e cila për nga hapësira nuk zë më shumë se një pemë dhe që ishte vendosur për pengimin e parkimit të automjeteve.
Nga ana tjetër në një prej rrugëve më të frekuentuara kemi një trotuar totalisht të bllokuar, të cilin Bashkia Sarandë “nuk e ka parë” akoma.