Bashkia i jep pastrimin Korselit me 668 milionë, eleminon kompaninë me 85 milionë më pak

19/01/1922:15

Shperndaje:


Bashkia e Sarandës ka njoftuar lidhjen e kontratës për pastrimin e qytetit me firmën e cila prej disa vitesh po kryen këtë proces.
Vlera e dhënë nga kompania Korsel ka qenë rreth 668 milionë , ndërkohë nga gara është eleminuar kompania Rej shpk me ofertën 583 milionë.
Nga ana e KVO të këtij tenderi është eleminuar nga gara kompania që kishte dhënë ofertën me 85 milionë lekë më pak se kompania Korsel.
Mësohet se nga ana e Bashkisë Sarandë për kompanitë pjesmarrëse ishin vendosur këto kushte
Makinë teknollogjike transportuese, me ngarkim fundor ose anësor, me kapacitet mbajtës 10-11ton, raport kompaktimi 1:4 – 1:6, i vitit të prodhimit jo më poshtë se 2010, jo më pak se 3 copë;
Makinë teknollogjike transportuese, me ngarkim fundor ose anësor, me kapacitet mbajtësjo me shume se 1ton, raport kompaktimi 1:4 – 1:6, i vitit të prodhimit jo më poshtë se2010, jo më pak se 1 copë;
Makine transportuese të kontenierëve me platformë ngarkimi nga pas, për të mundësuar ngarkimin dhe shkarkimin e kontenierëve pa sjellë dëmtimin e tyre, i vitit të prodhimit jomë poshtë se 2010, jo më pak se 1 (një)copë.
Makine transportuese veteshkarkuese per heqjen e mbetjeve inerte te vellimshme mepeshe mbajtese jo me pak se 3 ton 2 (dy ) cope.
Makina teknologjike për fshirjen e rrugëve, me kapacitet mbajtës 4-6 m3, te pajisura me2 fshesa anësore (majtas dhe dhjathtas) dhe një fshesë qëndrore rrul, sistem thithës të pluhurave (aspirator) dhe sistem spërkatje me ujë gjatë punës, mundësisht me tubaspirimi të jashtëm thithës, i vitit të prodhimit jo më poshtë se 2010, jo më pak se 1 (një)copë
Makina për larjen e rrugëve, (autobote) të pajisura me pompë për larjen e rrugëve mepresion, me dy ose më shumë pjata larëse në pjesën e përparme, i vitit të prodhimit jo mëposhtë se 2010 jo më pak se 1 (një) copë


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.