Basha: Protestën do ta përhapim edhe në Sarandë

Kryetari i PD Lulzim Basha ka mbyllur protestën e ditës së sotme me një fjalim nga selia e kësaj partie, pas 3 orë proteste përpara Parlamentit dhe aktit të dorëzimit të mandateve në kryesinë e Kuvendit.
Basha u shpreh për pretestuesit se për ditën e sotme e mbyllim protestën, për tu takuar sërish në Tiranë dhe në qytetet tuaja, duke përmendur edhe Sarandën, por pa përcaktuar një afat kohor.