Basha dërgon emrat e kandidatëve për kryetar dege

 

Lulzim Basha ka vendosur të zhvillojë farsën më të fundit elektorale në Sarandë.
Burime të Saranda Web bëjnë të ditur se në selinë e demokratëve të Sarandës kanë mbërritur emrat e kandidatëve për kryetar dege.
Gara do të jetë midis kryetarit në detyrë Hariz Mema dhe Shpëtim Iljazi.