Autobusa nga Saranda – Tirane & nga Tirana – Sarande – Linjat & Orari

06/02/238:31

Shperndaje:

Autobusa nga Saranda – Tirane dhe nga Tirana – Sarande, në oraret si më poshtë:

Autobusa nga Saranda – Tirane dhe nga Tirana – Sarande

Linja e autobusave Nisje nga Saranda Orari:  

Sarande – Tirane 05:00
Sarande – Tirane 06:30
Sarande – Tirane 08:30
Sarande – Tirane 09:30
Sarande – Tirane 10:45
Sarande – Tirane 14:00
Sarande – Tirane 22:00

Linja e autobusave Nisja nga Tirana Orari:

Tirane – Sarande 05:30
Tirane – Sarande 07:30
Tirane – Sarande 08:30
Tirane – Sarande 09:45
Tirane – Sarande 12:30
Tirane – Sarande 16:00
Tirane – Sarande 22:00

Nga Saranda nisja bëhet nga stacioni  në rrugën “Onhezmi”, mbi Sinagogën Hebraike.  

Nga Tirana nisja behet nga Terminali i ri te Kthesa e Kamzës, prane Casa Italia.  

Bileta e autobusave Sarande – Tirane dhe Tirane – Sarande Cmimi 1.500 Leke

Website sarandaweb.net

Youtube sarandaweb

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

in sarandaweb


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.