Anullohet tenderi i pastrimit të Sarandës dhe Ksamilit

10/06/2012:29

Shperndaje:


Agjensia e Prokurimit Publik ka shpërndarë ditën e sotme njoftimin e Bashkisë Sarandë për anulkimit e tenderit për pastrimin e qytetit dhe territoreve të tjera të Bashkisë Sarandë.

Në njoftimin e shpërndarë nuk jepen detaje se cilat kompani kanë marrë pjesë në këtë tender tashmë të anulluar dhe as ofertat e tyre, por si arsye të anullimit jepen disa pika të ligjit Nr. 9643, datë 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik” i ndryshuar, neni 24, pika
1: a) ;
b) ;
c) ;
ç) ;
d) ;
dh) ;
Etj.Procedura anullohet ne baze te vendimit te Komisionit te Prokurimit Publik nr.176/2/2020
thuhet në njoftimin e Bashkisë Sarandë publikuar në APP.
VLERA e këtij tenderi i kalonte 680 milionë lekë të vjetra ose rreth 550 mijë euro.
________________________________________________


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.