Alkooli është një nga shkaqet e dhunës në Familje

10/06/2220:19

Shperndaje:

Alkooli është një nga shkaqet e dhunës në Familje

Kjo video informuese & sensibilizuese u krijua në kuadër të projektit “Respekt dhe dinjitet për gratë dhe vajzat” nga Shoqata “Jona” i cili zbatohet në partneritet me Bashkinë Sarandë.

Ky projekt mbështetet nga “Programi Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor 2 (ReLOaD2), i financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim – @UNDP Albania.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.