A1 Consult & Accounting – Ekonomist, Studio Konsulence dhe kontabiliteti në Sarande

07/02/2320:39

Shperndaje:

A1 Consult & Accounting – Ekonomist, Studio Konsulence dhe kontabiliteti në Sarande.

  • Kerkoni nje Ekonimist me eksperience apo nje studio konsulence Ekonomike,
  • Te regjistroje dokumentet financiare te kompanise ne Exel Finance dhe Alpha.
  • Te plotesoje dhe mirembaje kartelat financiare per menaxhimin dhe ndjekjen e inventareve.
  • Te bej regjistrimin e Faturave të blerjeve dhe Shitjeve në sistemin F5 apo alpha.
  • Te mundesoje pergatitjen e faturave fiskale dhe regjistrimin e faturave te blerjes.
  • Hedhjen në sistem e recepturave ditore të prodhimit dhe mirëmbajtjen e tyre.
  • Rregjistrimin e veprimeve të magazinës, rakordim në lidhje produktin e gatshëm dhe lëndën e parë.
  • Perpilimin e pasqyrave reale dhe fiskale.
  • Kryerjen e detyrave të tjera qe mund te kërkohen nga drejtuesit per aplikime apo procedurat online sipas nevojave të biznesit.


Zgjidhja e vetme eshte A1 Consult & Accounting
Nipt : L94325803E
Tel : 0692538444
Adresa : A1 consult, Kati 2-te. mbi Fi Bank Sarande


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.