20 DHJETOR 2015 “PEGASI” INTERNACIONAL ALBANIA NË SARANDË

18/12/1511:51

Shperndaje:

20 DHJETOR 2015 “PEGASI” INTERNACIONAL ALBANIA NË SARANDË

AKADEMIA ALTERNATIVE PEGASIANE I JEP TITULLIN E LARTE PEGASIAN “PUBLICISTI I VITIT 2015” Z. THOMA NIKA , PUBLICIST , SARANDË me motivacionIn :
“Publicist model bashkëkohor, shembull i lartë në evidentimin e ngjarjeve, ndodhive; rezultativ në gazetarinë investikative, në aftësinë publikuese e ilustruese si dhe në kontributin kreativ për përgatitjen e publicistëve te ardhmerise, frymezues i sferës së medias së shkruar dhe vizive për rreth katër dekada ne Perandorine e Fjalës vitale”.,

Kjo veprimtari zhvillohet më 20 dhjetor, ditën e diel, ora 11.00 në sallën e Konferencave dhe në mjediset përrallore të restorantit fantastik që tashmë ka Saranda, “Santa Quaranta”. Është përgatitur një spektakël i veçantë për këtë veprimtari me titull “KATËR DEKADA NË PERANDORINË E FJALËS” nga Kryetari i Deges se LNPSHA “PEGASI” ALBANIA , per Saranden , aktori i talentuar ANASTAS NIKA …”AKTORI I VITIT 2013, 2014″ I LNPSHA ” PEGASI’ ALBANIA, ideatori dhe realizuesi i veprimtarise Nderkombetare ” ART PA KUFIJ” se toku me poeten, shkrimtarin, aktorin dhe regjisorin DINO KOUBATIS.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.