U mbaron karburanti në det, britanikët në skafin me flamur grek lëshojnë SOS

dgafd Pasditen e sotme anija e Rojes Bregdetare P-117 “Shiroka” i ka ardhur në ndihmë dy shtetasve britanikë, të cilët ndodheshin në bordin e një skafi turistik në gjirin e Sarandës.
Skafi turistik “GIANNINAS” me flamur grek që kishte në bord dy shtetesit angleze, Patrick Muldoon dhe William Caster, kishte ngelur në det të hapur, pasi i kishte mbaruar karburanti.
Me marrjen e sinjalit Anija P-137 “Shiroka” kreu rimorkimin e mjetit lundrues për në Portin e Sarandës.
Skafi u ankortua në portin e Sarandës dhe gjendja shendetsore e shtetasve anglezë është e mire.