Shpella e Pellumbave Sarande

Shpella e Pellumbave Sarande – VIDEO

Shpella e Pellumbave, Sarande

Shpella e Pellumbave ndodhet rreth 12 km larg Sarandës.Terreni i vështirë për të shkuar deri aty, i bën aventurierët e guximshëm të ndihen në këtë plazh si në parajsën e tyre.

Gepostet von Saranda Web am Sonntag, 17. März 2019

Shpella e Pellumbave ndodhet rreth 12 km larg Sarandës.
Rëra e pastër dhe uji i kristaltë e bëjnë këtë gji një ndër plazhet më të bukur.
Terreni i vështirë për të shkuar deri aty i bën aventurierët e guximshëm të ndihen në këtë plazh si në parajsën e tyre. Shpella e Pellumbave Sarande