Saranda ndez dritat e Bredhit të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri

Saranda ka ndezur dritat e Bredhit simbolit të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.
Ndezja e dritave u bë nga kretarja e Bashkisë znj. Florjana Koka
Edhe këtë vit kjo ceremoni u mbajt në prani të një grushti njerëzish, kryesisht të punësuar të administratës së bashkisë dhe familjarë të tyre, pa u bërë asnjë njoftim për qytetarët