Prokurori Sali Hasa me Audi 45.000 € dhe targa fallso

Ne kohen kur shqiptaret presin efektet pozitive te Reformes ne Drejtesi, ne Sarande prokurori Sali Hasa “bredh” me nje automjet Audi Q5 ne vleren e 45 mije euro.
Si te mos mjaftonte kjo, targat e automjetit ne perdorim nga prokurori Sali Hasa jane te fallsifikuara.
Nga nje investigim i kryer nga Saranda Web, targat e automjetit Audi Q5 me te cilin leviz prokurori Sali Hasa, jane te nje automjeti Volkswagen prodhim i vitit 1984