Pas therjes së bagëtive, Bashkia Sarandë lëshon një perlë tjetër

Pas therjes së bagëtive, Bashkia Sarandë lëshon një perlë tjetër. Që Bashkia Sarandë është institucioni ku nepotizmi ka lëshuar rrënjë dhjetravjeçare, kjo nuk përbën habi për askënd. E tillë ka qenë në çdo mandat të kryetarëve të kaluar dhe e tillë është aktualisht. Të gjithë e kanë shfrytëzuar për veten dhe tarafin e tyre. Siç ka hedhur rrënjë nepotizmi, në Bashkinë Sarandë ka hedhur rrënjë edhe një zëdhënës i saj, zëdhënës në facebook, sepse në ndonjë media nuk është parë ndonjëherë. Edhe ky e shfrytëzon facebookun e bashkisë për ndonjë qokë personale, siç ishte rasti i një eventi që organizohej nga një kompani private përpara disa muajsh. E shfrytëyon edhe për të sulmuar edhe qytetarët kur ata shprehin  ndonjë mendim që nuk i pëlqen zëdhënësit. Por rasti më tallës është ai i ditës së sotme (por edhe i disa ditëve më parë) ku zëdhënësi e shfrytëyon faqen e bashkisë për të postuar foto apo karikatura personale, të cilat kanë marrë menjëherë edhe reagimin e qytetarëve  

loading...
loading...