Njoftim punësimi në “Anel“ Shpk

“Anel “ Shpk, distributor shitjeje karburanti ne lagjen nr. 4, Sarande, kerkon punonjës te kualifikuar per sektorin e shitjeve.
Biznesi eshte funksional dhe me klientele te rregullt.
Te interesuarit te telefonojne ne numrin e telefonit  +355 69 226 8843