Çamëria dridhet nga tërmeti para pak çastesh

Një tërmet ka ndodhur para çastesh në Çamëri ose sic njihet tani në Greqi , Thesproti.
Tërmeti ka ndodhur në orën 20.53 në prefekturën Thesprotia.
Sipas Institutit Gjeodinamik të Athinës, epiqendra e tërmetit ishte fshati Karbunar Thesprotia, 14 km në veri të Pargas dhe ishte një intensitet prej 3.5 gradë të shkallës Rihter, ndërsa thellësia e vatrës ishte 5 kilometra.
Tërmeti u ndie në të gjithë Thesprotinë dhe Prevezë.