AKU dhe Policia Bashkiake bllokojne qumesht ne bidona neper rruge

Aku dhe policia bashkiake kane ndermarre mengjesin e sotem nje aksion kunder tregetimit te qumshtit ne bidona neper rruge.
Gjate aksionit jane bllokuar 43 kg qumesht.
Sipas AKU nuk do te lejohet me te shitet qumesht i tille neper rruge.