Zjarri në Delvinë, policia heton një person

Zjarri në Delvinë, policia heton një person.
Komisariati i Policisë Delvinë ka referuar materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Sarandë, për një 19-vjeçar, banues në Delvinë.
Kjo pasi dyshohet se më datë 27.08.2017, në vendin e quajtur “Kalcun”në Malin e Lefkës, Delvinë, është i dyshuar për vënien e zjarrit në pronën e një shtetasi.
Si pasojë e këtij zjarri është djegur një sipërfaqe 2500 m2, takë, 199 rrënjë ulliri, një depozitë uji 2000 litra dhe një tub plastik.