Vjen prokurori i ri në Prokurorinë e Sarandës

14/01/2217:05

Shperndaje:

Këshilli i Lartë i Prokurorisë me propozim të Komisionit për Zhvillimin e Karrierës, vendosi me 10 vota pro dhe 1 kundër (të Sokol Stojani), transferimin përkohësisht me pëlqimin e tij, të Kledian Llaho, i cili deri tani ka qenë prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë, në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Sarandë.

Caktimi i Kledian Llaho është bërë për një periudhë njëvjeçare.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.