VIDEO – Në Borsh, përveç rrugës, shembje rrezikon edhe një banesë

Një banesë në Borsh rrezikon shembjen dhe pronari i saj Andrea Miçi fajëson për këtë ARSH. Sipas tij, ai prej 1 viti ka kërkuar nga ARRSH disiplinimin e ujërave të rrugës, por që ARRSH nuk ka reaguar.

VIDEO