VIDEO Ekskluzive, momenti i golit të anulluar për Butrintin

VIDEO Ekskluzive, momenti i golit të anulluar për Butrintin. Takimi midis Butrintit dhe Delvinës, i mbyllur në barazim 0-0 ka patur edhe momentin më të diskutuar, golin e shënuar në minutën e 25-të, pot të anulluar nga gjyqtari kryesor.
Kishte të drejtë gjyqtari apo jo, e tregojnë më mirë pamjet