Video e rrallë e Sarandës përpara 95 vitesh

Kjo Video e rrallë, e cila i përket vitit 1924, është filmuar nga jahti i një anglezi të pasur që po bënte një udhëtim nëpër Mesdhe.
Video është publikuar nga gazetari dhe studiuesi Ilir Ikonomi