Tulla dhe beton në qytetin antik të Butrintit, zbarkon policia

Tulla dhe beton në qytetin antik të Butrintit, zbarkon policia
Në parkun mijëravjeçar të Butrintit ,që mbrohet nga UNESCO, ka nisur ndërtimi i një bar-kafeje fare pranë një muri prehistorik 7 shekuj para Krishtit.
Punimet po bëhen në Akropolën e qytetit, pranë kullës Veneciane.
Sipas UNESCO-s, brenda Parkut Arkeologjik nuk lejohet asnjë ndërtim, por sipas informacioneve, leja për objektin është dhënë nga Ministria e Kulturës.