Tentohet të vidhet një shtëpi gjatë natës

Komisariati i Policisë Sarandë  njofton se  gjatë nates është tentuar të vidhet banesa e shtetases E.L.
Ende nuk dihet detaje të tjera nga ngjarja, po policia njofton se po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit.
Nenet 134  – 22 të Kodit Penal.