Tenderi me flamur të kuq i Bashkisë Sarandë, garojnë 2 kompani me oferta 99% dhe 99.3%

29/10/2010:51

Shperndaje:


Bashkia Sarandë ka përmbyllur një tjetër tender, tender i cili nga Openprocurement Albania është klasifikuar me flamur të kuq.

Bëhet fjalë për tenderin “Shtrimi me beton i rrugës tek kryqëzimi i shkollës Gjashtë, shtrim dhe rehabilitim rrugësh të brendshme të Gjashtës, Lekurës me ndriçim”, për të cilin ishte akorduar një fond prej 120 milionë lekë të vjetra.

Ajo që vihet re në këtë tender është se kanë marrë pjesë vetëm 2 kompani, me oferta shumë pranë fondit limit prej 120 milionë lekësh:

  • “ED KONSTRUKSION”   me ofertë 118.711.140
  •  “NEAL-86” SHPK me ofertë 119,057,031 lekë

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.