Tenderi i çuditshëm i Portit Sarandë, nga 9 kompani në garë eleminohen 8

28/08/2020:48

Shperndaje:


Gjatë javës së kaluar Porti Sarandë, edhe pse prej disa muajsh është pothuajse pa aktivitet për shkak të pandemisë, ka shpallur një tender për “Blerje materiale te nevojshme per mbrojtjen personale dhe
higjenosanitare, ne zbatim te protokollit te perballimit te COVID – 19”
Fondi limit i tenderit ishte 50 milionë lekë të vjetra, ndërsa afati i lënë për dorëzimin e dokumentacionit për kompanitë garuese ka qenë vetëm 3 ditë.

Pavarësisht kohës së shkurtër, në këtë tender ka marrë pjesë 9 kompani me oferta duke filluar nga 34.500.000
Përveç shumës së lartë prej 50 milionë lekë për blerje maskash dhe dizinfektantësh, ajo që bie në sy është edhe eleminimini nga tenderi i 8 kompanive nga 9 në garë.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.