Socialistët e Delvinës dhunojnë institucionet arsimore

29/01/2217:42

Shperndaje:

S`ka kohë për pushim! Me këtë slogan socialistët e Delvinës po zhvillojnë këto ditë zgjedhjet në Organizat bazë të Partisë.

Por ajo që bie në sy është dhunimi që socialistët e Delvinsë po u bëjnë institucioneve arsimore, duke organizuar në mjediset e këtyre institucioneve veprimtari partike.

Ligji nr. 69, datë 21.06.2012, “Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë”, Neni 32, pik 4 Institucioni Arsimor, shprehet qartazi se “Ndalohet organizimi i veprimtarive partiake në institucionet e sistemit arsimor parauniversitar“, por që nuk i ka penguar socialistët e Delvinës dhe kryetarin e PS Delvinë Izet Silaj të organizojnë veprimtari politike dhe partiake në ambjentet e shkollave.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.