Shtëpitë Monument Kulture në Konispol

Shtëpitë Monument Kulture në Konispol
Restaurimi i këtyre banesave Monumente Kulture dhe shndërrimi i tyre në ambjente pritëse dhe akomoduese për pushuesit, do ta kthente Konispolin në një qendër tërheqëse për vizitorët.

VIDEO