Sezoni turistik: Dogana e Qafë Botës dhe Porti i Sarandës 24 orë

Nga 1 Prilli deri në 31 Tetor doganat e Qafë Botës dhe të Portit të Sarandës do të funksionojnë gjatë 24 orëve.

Kjo marëveshje e arritur pas negociatave me autoritetet doganore greke eshte njoftuar nëpërmjet një statusi në facebook nga deputeti Alket Hyseni.