Rrëfimi tronditës: 13-vjeçaren donin ta martonin me tjetër

Një rrëfim tronditës vjen nga fshati Çukë në Sarandë, atje ku një 21-vjecar është arrestuar dhe akuzohet për marëdhënie seksuale me të mitur 13-vjecare.

Një banore e komunitetit rom, të cilit i përkasin edhe 2 protagonistët e ngjarjes, rrëfehet se gjithçka është sajesë për ta martuar 13-vjecaren me një burrë tjetër.