RENEA dhe FNSH zbarkojnë në Sarandë dhe Delvinë

Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë dhe reparti RENEA kanë zbarkuar në fshatin Stjar, vendlindje e Klemend Balili.
Ka qenë një informator, ai që ka sjellë informacionin e parë për vendndodhjen e Balilit. Më shumë se 8 makina dhe dhjetëra forca policore po ushtrojnë kontrolle në pikat ku mendohet se ndodhet Balili.
Kapja e Klement Balilit u kërkua hapur nga Kryeministri Edi Rama, në më pak se një javë më parë në një deklaratë të tij para drejtuesve të policisë.