Pushuesi humbet telefonin dhe dokumenta ne Ksamil, ofron shperblim

Pershendetje Saranda Web
Sot me ka humbur celulari j5 2016.
Se bashku me telefonin ishin edhe karta bankare dhe patenta greke.
Keto i humba te plazhi i Hartes ne Ksamil.
I lutem kujtdo qe i ka gjetur te kantaktoj te numri 00355692347846 jepet shperblim
Ju lutem publikojeni

 

Like & Share