PS ndez motorët edhe në Delvinë: “Na pret fitore e thellë”

Ndizen të gjithë motorrët e PS Delvinë për fitore edhe më të thellë në 25 Prill 2021.
Kështu shprehet deputeti Alket Hyseni pas takimit të Asamblesë Socialiste të zhvilluar sot në Delvinë.

Ne socialistët nuk bëjmë thjesht diferencën, ne bëjmë ndryshimin rrënjësor, nuk jemi më të mirët e të këqinjëve, por jemi shpresa dhe alternativa e vetme e së mirës, shkruan Alket Hyseni