Përsëri… PLEHRAT

23/05/167:58

Shperndaje:


plehratNjë shqetësim evdient i ditëve të fundit, kur fluksi i pushuesve ditorë është shtuar, padyshim mbetet ai i kazanëve të mbeturinave. Saranda Web përcjell sot dy foto që kanë ardhur në adresën tonë, ku duket qartë se si kazani i tejmbushur është lënë si “trofe” i konsumit të ditës. Pamje të tilla natyrisht që nuk e nderojnë qytetin. Ato janë përballja e parë e pushuesve dhe imazhi më i keq për mungesën e përgjegjshmërisë në pastërtinë e hapësirave publike. Në prag të sezonit turistik, institucioneve kopetente, u lind nevoja e shtimit të numrit të koshave, por mbi të gjitha, e pastrimit të hërëpashershëm të tyre.plehra

.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.